Koop online
Wijnen en rookwaren Mol – Huis Hardies

Hét nieuwe whiskyglas bij uitstek.  Het combineert design, wetenschap en het ritueel van de perfecte whisky ervaring.  Door zijn uniek design zal u nog nooit whisky geproefd of ervaren hebben als met dit glas.  Alles over dit glas vindt u op deze pagina.

 

Huis Hardies is trots om de enige verdeler te zijn in België.  Bestel nu ook online!

Bestel hier

Beluchting
Door de speciale vormgeving van het glas (door studie van bio-mimicry) laat de drank zich vloeiend walsen wat het vrijkomen van aroma’s optimaliseert.  Hierdoor verdampt de ethanol sneller en efficiënter.  Daardoor uit de whisky zich intensiever. Dit is uniek aan dit Norlan glas.

Aroma
Door details in het glas, de diameter en de vorm zullen aroma’s consistenter uit het glas komen.  Dit terwijl de ethanol weggeduwd wordt van de neus en u enkel de aroma’s van de whisky zult waarnemen, zonder de storende alcohol.  Het resultaat is werkelijk verbluffend!

“Fifty-three years in this business and still there are some things that surprise you. This is the best glass I’ve ever used… Better than the glass I test my own whiskies with.”

— Jim McEwan, Master Distiller

Whisky Tumblers

Een tumbler laat toe oogcontact te houden tijdens het genieten van de whisky, doch door de te grote opening van het glas gaan veel aroma’s verloren -wat de eerste impressie van de whisky is. Dit is maar half genieten.

Whisky Copitas

Traditionele whiskyglazen zijn goed om whisky te drinken.  Maar door enkel de taps toelopende bovenkant, zullen zowel de whisky-aroma’s als de storende ethanol gelijktijdig en -waardig uw neus bereiken.  Een deel van de beleving gaat verloren door de te veel aanwezige ethanol.
Om whisky uit dit glas te drinken moet de whiskydrinker zijn hoofd ook te ver kantelen, waardoor de omgeving verdwijnt.

verzending
6,50 euro
(gratis verzending vanaf 2 sets)

Algemene voorwaarden / Privacy

Wij maken er een punt van bestellingen die ons voor 12.00u bereiken, de volgende dag (D+1) te leveren.

Behalve enkele uitzonderingen:
behalve op woensdag (dan D+2)
en vrijdag (dan na het weekend)

Algemene voorwaarden