Koop online
Wijnen en rookwaren Mol – Huis Hardies

Hét nieuwe whiskyglas bij uitstek! Dit glas combineert design, wetenschap en het ritueel van de perfecte whisky ervaring.  Door zijn uniek design zal u nog nooit whisky geproefd of ervaren hebben als voorheen.  Huis Hardies is trots om de enige verdeler te zijn in België. Bestel nu ook online!

Je wordt doorgestuurd naar onze zusterwebsite yourwineonline.be waar je de aankoop kan volbrengen.

Bestel hier

Beluchting Door de speciale vormgeving van het glas (door studie van bio-mimicry) laat de drank zich vloeiend walsen, wat het vrijkomen van aroma’s optimaliseert. Hierdoor verdampt de ethanol sneller en efficiënter en uit de whisky zich intensiever. Dit is uniek aan dit Norlan glas. Aroma Door details in het glas, de diameter en de vorm zullen aroma’s consistenter uit het glas komen.  Dit terwijl de ethanol weggeduwd wordt van de neus en u enkel de aroma’s van de whisky zult waarnemen, zonder de storende alcohol.

Het resultaat is werkelijk verbluffend!

“Fifty-three years in this business and still there are some things that surprise you. This is the best glass I’ve ever used… Better than the glass I test my own whiskies with.”

— Jim McEwan, Master Distiller

Whisky Tumblers Een tumbler laat toe oogcontact te houden tijdens het genieten van de whisky, maar door de te grote opening van het glas gaan veel aroma’s verloren. Dit is maar half genieten.

Whisky Copitas Traditionele whiskyglazen zijn goed om whisky te drinken, maar door de taps toelopende bovenkant zullen zowel de whiskyaroma’s als de storende ethanol gelijktijdig én gelijkwaardig uw neus bereiken. Om whisky uit dit glas te drinken moet de whiskydrinker zijn hoofd ook te ver kantelen, waardoor de omgeving verdwijnt.

Algemene voorwaarden