Gifts
Wijnen en rookwaren Mol – Huis Hardies

Rookaccessoires

 

Wil je optimaal genieten van je rookmoment? Verras iemand met een prachtige sigaar of een leuk rook accessoire.

Wijnaccessoires

 

In onze winkel vind je accessoires om je wijn te bewaren, openen, beluchten, ontluchten, koelen, koel te houden en te drinken.

Geschenken

 

Naast rook- en wijnaccessoires vind je bij ons ook tal van originele cadeautjes en gadgets. Zoals magazines, boeken, ijsvormen, delicatessen, …

Messen

 

Wij verdelen exclusief in de regio de handgemaakte messen van Laguiole en Aubrac die een levenslange garantie genieten. Deze messen worden vervaardigd in Zuid-Frankrijk.

 

We hebben zowel plooimessen, tafelmessen als sabrage messen en sommeliers.

Koffie en thee

 

Bij ons vind u de creme de la creme van de koffie, namelijk Illy espresso uit Italië. We voeren het volledige gamma alsook de tasjes.

Exclusief in België verdelen wij de thee van George Cannon, prachtige topkwaliteit thee van een vijfde generatie theeblenders uit Parijs. Wij hebben zowel zwarte, groene, witte en kruidenthee.

Kadobon

Ontdek hier talrijke voordelen van de Huis Hardies kadobon!

  • Altijd een mooi en dankbaar geschenk
  • Bedrag vrij te kiezen
  • Met eigen naam te personaliseren
  • Geen vervaldatum, blijft geldig
  • Hoeft niet in één keer opgekocht worden
  • Te combineren met een klein geschenkje

Ook de cadeaubons van Gemeente Mol bij ons geldig. Deze zijn aan te schaffen op de Dienst Toerisme van Gemeente Mol op de Markt (oud gemeentehuis) of aan de cadeaubonautomaat.

 

Geschenk kopen Mol

 

Iemand verrassen met een leuk geschenk? Kom je geschenk kopen bij Huis Hardies in Mol. Ons uiteenlopend assortiment zorgt ervoor dat we voor ieder wat wils bieden. Van onze kwaliteitsvolle alcoholische dranken zoals wijnen, whisky en gin tot accessoires om optimaal van je dranken te genieten. Té veel keuze? Een kadobon van Huis Hardies vormt altijd een mooi en dankbaar geschenk.